Ontwerp en advies

In de jaren dat we werkzaam zijn in de lichtreclame sector en wij als ondernemers inmiddels veel kennis hebben opgedaan over materialen en productie technieken. Doordat wij een CNC bank bezitten maken wij ook veel losse onderdelen of halfproducten. Tevens werden wij ook vaak gevraagd om mee te denken over de projecten en/of aanbieden van oplossingen van aanvragen in verschillende sectoren, zoals de lichtreclame, interieur bouw, standbouw en luchtbehandeling.

Doordat wij ongeveer 15 jaar ervaring hebben met logo’s en onderdelen frezen op groot formaat freesbanken en routers , voorzien wij een aantal bedrijven van advies wat betreft het voorbereiden van 2D vector contouren voor hun CadCam software. Vooral gecompliceerde digitale vector tekeningen zijn meestal niet zomaar in te lezen in de meeste CadCam software die meegeleverd worden op de grootformaat routers.

In 2007 hebben we SolidWorks aangekocht om onze klanten inzichtelijke oplossingen te bieden. Door in een teken pakket als SolidWorks te werken is het mogelijk om een overzichtelijk maar toch diepgaande “schets” te maken, zodat de klant een glasheldere inzicht heeft van het product. Hierbij maken wij tegenwoordig gebruik van de nieuwste communicatie technieken zoals 3D PDF en Augmented Reality. Deze technieken hebben wij ons zelf eigen gemaakt en daardoor kunnen wij een onderscheidende presentatie van het te maken product neer zetten.

Vaak gebeurt het dat de productie van het onderdeel of product ook bij ons wordt neergelegd. Ik zal dat dan zelf produceren of uitbesteden aan een con-collega.

Hiernaast een aantal projecten waar wij aan mee hebben gewerkt.